1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Yine Adana’nın gururu oldu

NURHAYAT YİNE ADANA’NIN GURURU OLDU

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, başarılı kadın sporcular ile takım halinde uluslararası başarı gösteren kadın takımlarını İstanbul Dolmabahçe Sarayı’nda kabul etti.

Emine Erdoğan’ın başarıları dolayısıyla Dolmabahçe Sarayı’na davet edip, kutladığı sporcular arasında bir de Adanalı vardı.

Muaythai dalında Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları kazanan, uluslararası alanda Türk Bayrağını göndere çektirip, İstiklal Marşı’mızı dinleten Adana Büyükşehir Belediyespor sporcusu Nurhayat Hiçyakmazer organizasyona katılan tek Adanalı sporcu olarak dikkat çekti.

Adana’nın gururu olan Nurhayat Hiçyakmazer davette Emine Erdoğan’a dünya şampiyonu olduğu turnuvada kullandığı eldivenleri hediye etti.

Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Nurhayat Hiçyakmazer’in milli takım hocası Hakan Şahade, “Nurhayat ile gurur duyuyoruz. Uluslararası başarıları ile bizi gururlandıran Nurhayat, Sayın Başbakanımızın değerli eşi Emine Erdoğan’ın başarılı sporcuları kabul ettiği davete Adana’dan katılan tek sporcu oldu” dedi.

Elde edilen başarılardan dolayı Adana Valisi İlhan Atış başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi 1. Başkan Vekili Mustafa Tuncel ve Büyükşehir Belediyespor Başkanı Umut Polat’a destekleri için teşekkür eden Hakan Şahade, “Adana bu büyük onura onların sayesinde ulaşmıştır. Her zaman bizlerin yanında oldular” ifadesini kullandı.

NURHAYAT YİNE ADANA’NIN GURURU OLDU
NURHAYAT YİNE ADANA’NIN GURURU OLDU
NURHAYAT YİNE ADANA’NIN GURURU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2011 Salı 14:49:05
Güncelleme :18 Ocak 2011 Salı 15:04:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?