29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Yine intihar girişimi

İntihar girişiminde bulunan madde bağımlısı bir genç, polis ve itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. 5 Ocak Stadyumu'nun aydınlatma lambalarının bulunduğu direğe çıkan madde bağımlısı genç, yaklaşık 2 saat, 50 metre yükseklikteki direkte kaldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Adana 5 Ocak Stadyumu'nda meydana geldi. Saat 19.00 sıralarında madde bağımlısı bir genç, stadyumun aydınlatma lambalarının bulunduğu direğe tırmanmaya başladı. Yaklaşık 50 metre yükseklikteki direğe tırmanan genci gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis, uzun süre genci ikna etmeye çalıştı. Daha önce de aynı şekilde girişimde bulunan genci indirmek için çaba gösteren polis ekipleri sonuç alamayınca, olay yerine CANKUR ekipleri çağırıldı.

İtfaiyeye ait merdiven ile direğe çıkan polis ve CANKUR yetkilileri, uzun süre genci ikna etmeye çalıştı. İkna çabalarının işe yaraması sonucu madde bağımlısı genci kontrol altına alan ekipler, aldığı uyuşturucu madde ile kendinden geçen genci hastaneye kaldırdı. Adının Mesut K. (24) olduğu belirtilen madde bağımlısı gencin geçtiğimiz aylarda da yine aynı yere birkaç kez intihar etmek için çıktığı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2007 Cumartesi 12:19:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?