29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Yoksulun derdine derman oluyorlar

Köprü Yardımlaşma Grubu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara daha yakın olmak ve onların dertlerini dinleyip çare bulmak için cuma günlerini "Dert Dinleme Günü" ilan edince, yoksul vatandaşlar dernek binasına akın etti. 

Köprü Yardımlaşma Grubu binasında yapılan "Dert Dinleme Günü"ne, ilk gün olmasına rağmen yaklaşık 100 yoksul vatandaş gelerek derdini anlattı. Köprü Yardımlaşma Grubu Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, yoksul, kimsesiz ve çaresiz vatandaşların sorunlarına daha fazla çözüm üretmek için böyle bir yönteme başvurduklarını söyledi. Yıldırım, "Dert Dinleme Günü"nün, ilk kez yapılmasına rağmen çok rağbet gördüğünü ve amaçlarına ulaşacaklarına inandığını ifade ederek, "Yoksul vatandaşların dertlerini dinleyip, onlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Gelen vatandaşların daha çok gıda, giyecek, kış olduğu için yakacak, sağlık, eğitim gibi problemleri oluyor. Biz bunlara elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz. Yeşil kartı olmayan ama yoksul olan vatandaşları kaymakamlıklara yönlendiriyoruz. Gıda yardımı yapıyoruz. Biz çam sakızı çoban armağanı yoksul vatandaşlara yardım ediyoruz. Tüm Adana yoksul kesime yardım etse, yoksul vatandaş kalmaz" dedi. 

Dernek binasına dertlerini anlatmaya gelen vatandaşlar da, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını ifade ederek, "Kış günü sobasız, odunsuz sokak ortasında kaldık, yiyecek ekmeğimiz dahi yoktu. Ancak Bekir Fevzi Yıldırım'dan Allah razı olsun. Onun sayesinde evimizde sıcak çorba içebiliyoruz, çocuklarımızı okula gönderebiliyoruz" dediler.
iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 13:35:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.ergazadana.com IP: 88.224.0.xxx Tarih : 5.02.2007 11:59:41
Çok hayırlı hizmetlerde bulunuyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.