29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Yoksulun sıcak yemek mücadelesi

Adana'nın merkez ilçe Seyhan Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla dağıttığı sıcak yemeklerden almak isteyen vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştı.

Seyhan Belediyesi eski Yaşlılar Bakımyurdu'nun bahçesinde yapılan sıcak yemek dağıtımında, ellerindeki tencere ve kaplarla öğle saatlerinden itibaren sıraya giren vatandaşlar, sıcak yemek alabilmek için uzun kuyruklar oluşturuyor.

Çoğunluğu kadınlardan oluşan kalabalık, yemek dağıtımı sırasında kargaşaya yol açarken, arada kalan çocuklar ise ezilme tehlikesi geçiriyor.

Seyhan Belediyesi tarafından sıcak yemek dağıtımının, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi bahçesinde ve Doğalpark içerisinde ve Aydınlar Mahallesi'nde de gerçekleştirildiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 17:36:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Burhan Mavruk IP: 69.123.29.xxx Tarih : 14.09.2007 07:18:34

ALLAH FAKIRE ESSEGINI KAYBETIRI,SONRA BULDUGUNDA SEVINDIRIMIS. Isanlara bu hizmeti vermenin veya vermek gerektigi duruma getirmenin bir lutuf gibi anlatilmasida var. Bunca insanimiz aclik sinirininda altinda demekki,birde bunlara onur meselesi yapipta o cadirlara yemek almak icin gitmegi kendine yediremiyenleri ekleyin. Bu olay sadece geri kalmis ucuncu Dunya Devletlerinde degil,Afrikada bile yasansa icmizi acitiyor,simdi Turkiyemizin her kosesinde yasaniyor,bu insanlarin,o cadirlara muhtac olmasi onlarin sucu degil,onlari bu duruma getiren basiretsiz yonetimlerin sucudur bana gore. Simdi Ramazan cadirlarinda insanlardan aldiginizi onlara dirhem vermek lutufmu sayiliyor,bunlar zaten Turkiye insanlarinin parasi ve emegi degilmi,Yoneticiler bu hizmeti Bey Babalarindanmi getiriyorlar. Lutfen bunlari bir lutuf ve bir hizmet gibi gormeyin,bunlar sadece kaybetigimiz esegimizin semeri.