1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Yol açma çalışmaları sürüyor

KOZAN'DA YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Adana'nın Kozan ilçesinde yol açma çalışmaları devam ediyor.

Kozan Belediyesi kentleşme çalışmaları kapsamında şehrin muhtelif yerlerinde yol açma çalışmalarını sürdürürken, şehrin merkezindeki trafik yoğunluğunun artmasından dolayı ana arterler üzerinde bulunan tali yollarda trafik akışını rahatlatmak için yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Tufanpaşa Mahallesi Saimbeyli Caddesi üzerinde bulunan ve uzun yıllar trafiğe açılmayı bekleyen Işıl Sokak üzerindeki esnaf, Belediye Başkanı Kazım Özgan’a sokak üzerinde pankart açarak teşekkür ettiler.

19 yıldır Işıl Sokakta esnaflık yapan Habib Saygılı, "Uzun yıllardır imarda var olan ve 1975 yılında da alt yapısı tamamlanan bu sokağımızın bugün trafiğe kısmen açılmış olması bize büyük mutluluk verdi. Sokak sakinleri olarak bu mutluluğumuzu pankartlı bir şekilde Sayın Başkanımıza teşekkür etmek istedik. Çünkü yıllardır tüm girişimlerimize rağmen sokağımız açılmamıştı bugün ise açılmış bulunmakta" dedi.

Sokağın açılmasıyla şehir merkezinde trafiğinin de rahatlamasına katkı sağlayacağını kaydeden Tapan ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Tüfekli, "Sayın Başkanımıza sokağımızı trafiğe açmasından dolayı teşekkür ederiz. Son bir isteğimiz ise yolumuzun parke ile kaplanmasıdır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 10:52:03
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 17:29:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?