3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Yol kavgası meydan dayağına döndü

ADANA’da motosikletli 2 kişi, aşırı sıcak havanın da etkisiyle yol verme yüzünden tartıştıkları otomobil sürücüsünü tekme tokat dövdü. Kavga sırasında araç trafiği kilitlendi, hasta taşıyan ambulans da bir süre geçemedi.

Atatürk Caddesi’nde, 01 ZL 930 plakalı motosikletin ismi belirlenemeyen 20 yaşlarındaki sürücüsü ve yanındaki arkadaşı trafikte kendilerini sıkıştırdığını ileri sürdüğü 01 SG 062 plakalı otomobilin sürücüsü 25 yaşındaki Gökhan Ünalben’i tekme tokat dövdü.

Trafiğin tıkanmasına neden olan gençler, bu sırada hasta taşıyan ambulansın da geçişini engelledi. Ambulansın siren çalıp uyarmasına rağmen kavgaya devam eden gençleri çevredeki vatandaşlar engellemeye çalıştı. Gölgede 35 derece olan, yüzde 50 nemin etkisiyle 40 derece hissedilen sıcak havanın ardından yediği dayağın da etkisiyle sersemleyen, kaşı açılan otomobil sürücüsü polise haber verdi.

Motosiklet sürücüsü ve arkadaşı, ekipler gelmeden giderken, Ünalben, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Trafik kayıtlarını inceleyerek motosikletin sahibini de araştıran polis, soruşturmayı sürdürüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 14:02:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan ünalben IP: 85.99.42.xxx Tarih : 29.08.2008 19:56:15

haberi yapan gazeteci arkadaşım merhaba öncelikle hayırlı görevler dilerim. ben Gökhan Ünalben Senin tabirinle meydan dayağı yiyen çocuk sen öyle manşet atmışsın öyle yorum yapmışsın kendince güzel bir manşet olduğunu düşünüyorsun ama manşetinde yorumunda tamamiyle yanlışlıklar var. Dikkat edersen ben çizgili tşörtlüyüm bu olayın videosunuda izlersen karşımdaki adama yediğim yumruk kadar yumruk atıyorum. diğer adamıda teke tekken çocuk döver gibi dövdüm o adam şu anda yok yediği yumruklardan kalkamıyor ...