5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Yol verme kavgası kanlı bitti

Adana’da yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Fındık kabuğunu bile doldurmaya değmeyecek olay, Fevzipaşa Mahallesi Vefa Caddesi üzerinde meydana geldi.

Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 01 HN 538 plakalı gri renkli ’Ford Focus’ marka otomobil ile Atilla Ordu yönetimindeki 01 PT 397 plakalı kamyonet kavşakta karşılaştı.

Kamyonette bulunanlar kavşağa ani çıkış yaptığını iddia ettikleri sürücüyü uyardı. Otomobilde bulunan şahıs ile kamyonetten inen 4 kişi tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, otomobilden inen kimliği meçhul şahıs, önce Başarı Koca (26) ve Gökhan Yılmaz’ı (26) sol bacaklarından vurarak yaraladı. Şahıs, daha sonra olaya müdahale eden Hüseyin Yılmaz’ı (55) da aynı silahla yine sol bacağından ardından da bıçakla kolundan yaralayıp kaçmaya başladı.

3 kişiyi yaralayan saldırganı, kamyonetteki diğer şahıs olan ve yarın düğün yapacağı bildirilen Ömer Bayram Çelik kovalamaya başladı. Bir anda durup damat adayını da sol bacağından ve karnından yaralayan saldırgan, silah ve bıçağını olay yerinde düşürdükten sonra izini kaybettirdi.

Olayı anlatan Ömer Bayram Çelik, "Yarın düğünüm vardı. Kamyonet ile kız evinden çeyizi alıp oturacağımız eve bırakmıştık. Dönüşte kavşakta Ford Focus marka araç aniden önümüze çıktı. Hızlı ve hatalı giriş yaptığı için ikaz ettik. Araçtan iner inmez bize silah ve bıçak çekerek hepimizi yaraladı". dedi.

Hayati tehlikesi bulunmadığı bildirilen yaralılar, Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2005 Cumartesi 19:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?