5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Yolcu otobüsüne dehşet veren saldırı

Adana’da seyir halindeki belediye otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, yolcular büyük panik yaşadı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 20.30 sıralarında Güney Kıyıboyu Caddesi Öğretmenler Bulvarı girişinde meydana geldi. Adnan Aranmaz idaresindeki 161 Sefer sayılı 01 UB 056 plakalı belediye otobüsü, seyir halindeyken silahlı saldıya uğradı. Camların patlaması ile ne olduğunu anlamaya çalışan şoför ve yolcular, büyük yaşadı. Aracın durması ile birlikte ölü ya da yaralının olmadığını anlayan otobüs şoförü ve yolcular, durumu polise bildirdi.

Olay yerine ulaşan emniyet güçleri, çevrede geniş çaplı araştırma yaptı. Otobüs şoförü Adnan Aranmaz, camların patlaması ile birlikte aracı durdurarak yolcuları kontrol ettiklerini, kurşunun isabet ettiği yerde kimsenin bulunmamasının büyük şans olduğunu belirtti. Otobüste 7-8 kişinin bulunduğunu söyleyen bir yolcu da, camların patlaması ile önce ne olduğunu anlamadıklarını, camlardaki kurşun girişlerini görünce büyük şaşkınlık yaşadıklarını ifade etti.

Araştırmalarını sürdüren polis, cadde kenarında bulunan portakal bahçesinden ateş edilmiş olabileceği ihtimali üzerinde dururken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2005 Cumartesi 22:50:36
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 13:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?