2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Yollar çamur deryasına döndü

Adana'da metro inşaatı çalışmaları nedeniyle yolların çamur deryasına döndüğü bölgelerdeki vatandalar, çalışmaların biran önce tamamlanmasını bekliyor.

Debboy Caddesi ile Eminağa Caddesinin kesiştiği noktada 4 ay önce başlayan ve halen devam eden metro inşaatında ağır iş makinelerinin kullanılması nedeniyle yolda bozulmalar meydana geldi. Yol üzerinde iş yeri bulunan Bekir Koca, işe gidip gelirken yolların bozuk olması nedeniyle büyük güçlük çektiklerini söyledi. Koca, "Yoldaki girinti ve çıkıntılar yüzünden araçlar büyük zarar görüyor. Otomobilimin ön düzeninin bozulması nedeniyle özel servise 840 YTL para ödemek zorunda kaldım. Güneşli günlerde toz oluşuyor, yağmurlu günlerde ise yollar çamur deryasına dönüyor" dedi.

Zaman zaman evinin önünden geçen yolu kazma kürekle düzeltmeye çalıştığını belirten bir vatandaş da "Ancak; birkaç gün sonra yine bozuluyor. Çamura bata çıka yolda ilerleyebiliyoruz. Yağmurlu günlerde çocuklarım okula gidemiyor." şeklinde konuştu. Bölgedeki ev ve iş yeri sahipleri, sorunlarının çözülmesi için yetkililerden yardım istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 18:42:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eda gürbüz IP: 88.252.72.xxx Tarih : 5.04.2008 09:43:19

YETER ARTIK BİTSIN NE OLUR