2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Yolsuzluk iddiaları Durak'ı kızdırdı!

Adana Belediye Başkanı Aytaç Durak, basında yer alan yolsuzluk iddiaları konusunda belediye başkanlarını savunarak, "Gazete manşetlerinde çıkan belediyelerdeki yolsuzluk iddiaları, kamudaki kara deliklerden daha küçük" dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği Eylül ayı olağan meclis toplantısı Ankara'da yapıldı. Toplantıya, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ile yaklaşık 180 belediye başkanı katıldı.

Toplantının açılış konuşmalarından sonra kürsüye gelen Adana Belediye Başkanı Aytaç Durak, kanunlarla taşraya verilen yetkilerin bir takım güçler tarafından merkeze alındığını savundu. Belediyelerle ilgili çıkartılacak kanunlarda kendilerinden de görüş alınmasını isteyen Durak, Ankara'daki bürokratların yetkilerini taşraya vermek istemediklerini dile getirerek, vatandaşın sorununun başkente taşınmamasını istedi.
Durak, belediyelerdeki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak da, "Gazete manşetlerinde çıkan belediyelerdeki yolsuzluk iddiaları, kamudaki kara deliklerden daha küçük" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 18:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?