2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Yörük çadırından seçim bürosu açtı

SEYFETTİN YILMAZ YÖRÜK ÇADIRINDAN SEÇİM BÜROSU AÇTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz’a seçmenleri tarafından kurulan 300 kişilik kıl çadır törenle hizmete açarken çoğu AK Parti’den olan çeşitli partilere mensup 250 kişiyi de MHP saflarına kattı.

Adana’nın Seyhan ilçesinin Bahçeşehir Mahallesinde MHP Adana Milletvekili adayı M.Metanet Çulhaoğlu ve MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ile çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış şölene dönüştü. İki davul ve iki zurna ile bir orkestranın görev aldığı açılışta Metin Şirinkaya türküleri ile seçmenleri coşturdu. Şirinkaya’nın söylediği, Mustafa Yıldızdoğan’ın yazdığı ve MHP’nin Seçim müzikleri arasında bulunan “Türkiyem” türküsü ile coşan vatandaşlar oyun oynadılar. Sunucu Mehmet Sürmeli de şiirleri ile katılanları duygulandırdı.

Seçim otobüsü üzerinde bir konuşma yapan MHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, 12 Haziran seçiminde bir partinin iktidara gelmesi için değil, Türkiye’nin geleceğinin oylanacağını vatandaşların aklından çıkarmaması gerektiğini söyledi. 9 yıl önce dini siyasete alet ederek, İslami söylemlerle ve halkın hoşuna giden “Garip, gureba, fakir-fukara ve ezilenlerin sesi olacağız” sözleri iktidara gelen AK Parti’nin söylemlerinin aksine işler yaptığını vurgulayan Yılmaz, “Bu halk nasıl AK parti’yi iktidara getirmişse, aynı şekilde göndermesini de bilecektir” dedi.

MHP Adana Milletvekili Adayı M.Metanet Çulhaoğlu’nun da MHP iktidarında uygulamaya koyacakları ekonomik ve sosyal projeleri ile 100 maddeden oluşan seçim beyannamesinden örnekler verdi.

Yapılan bu konuşmalardan sonra çeşitli partilere mensup 250 kişi MHP’ye katıldı. Katılanlar adına Şakir Şahin, Kemal Keserge, Ramazan Çankaya, Mustafa Uçar ve İsmail Işık’a sembolik olarak seçim otobüsü üzerinde rozetlerini Yılmaz, Çulhaoğlu ve Kanlı tarafından takıldı.

Daha sonra yapılan duadan sonra Kıl Çadırın açılış kurdelesi MHP Adana Milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz ve M.Metanet Çulhaoğlu ile MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı tarafından kesildi. Çadırda bir süre oturan adaylar ve konuklara “Püskevit” ve lokum ikram edildi.

MHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz ve MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı halay çekenlere bir süre eşlik etti.

SEYFETTİN YILMAZ YÖRÜK ÇADIRINDAN SEÇİM BÜROSU AÇTI
SEYFETTİN YILMAZ YÖRÜK ÇADIRINDAN SEÇİM BÜROSU AÇTI
SEYFETTİN YILMAZ YÖRÜK ÇADIRINDAN SEÇİM BÜROSU AÇTI
SEYFETTİN YILMAZ YÖRÜK ÇADIRINDAN SEÇİM BÜROSU AÇTI
SEYFETTİN YILMAZ YÖRÜK ÇADIRINDAN SEÇİM BÜROSU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 08:52:02
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 17:33:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?