3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Yüreğir'de öğrencilere ÖSS kitabı

Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ömer Topçu, Yüreğirli gençlerin üniversite sınavına daha iyi hazırlanmaları amacıyla ücretsiz hazırlık kitabı dağıttı.

Yüreğir Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen dağıtım törenine çok sayıda öğrenci katıldı. Törende bir konuşma yapan Topçu, "Geleceğimizin teminatı olan gençlere sahip çıkmalıyız" dedi.

Göreve geldikten sonra sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirten Topçu, "Yüreğir Türkiye’nin en fakir ilçelerinden bir tanesi. Birçok gencimiz üniversiteye hazırlanmada zorluk çekiyor. Birçok aile çocuklarını dershaneye gönderemiyor. Biz Yüreğir Belediyesi olarak ailelere katkıda bulunmak amacıyla sınavlara girecek olan gençlerimize kaynak kitap desteği sağlıyoruz. Onların hayata hazırlanmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 18:46:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert can demirci IP: 85.99.202.xxx Tarih : 31.12.2008 19:25:21

benim bu öss kitap dağıtma işinde haberim sonradan oldu.acaba halen dağıtılıyor mu kitap.eğer halen varsa nerden alabileceğimizi, bilenlerin yardımcı olmasını istiyorum.lütfen bilgilerinizi bekliorum .umarım geç kalmamışızdır.ömer topçu yuda yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum.