2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Yüreğir'e modern çöp konteynırı

Adana'nın merkez ilçe Yüreğir Belediyesi, çevreye pis koku ve su yayarak halkı rahatsız eden çöp varillerinin yerine modern görünümlü çöp konteynırları yerleştiriyor.

Belediye Başkanı Ömer Topçu, yaptığı açıklamada, Mithat Özsan Bulvarı, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ve Kozan Yolu üzerine yeni çöp konteynırları yerleştirildiğini, uygulamanın en kısa sürede ilçenin tamamını kapsayacağını belirtti.

Yüreğir'de hizmet üretmenin çok zor olduğunu ve imkanlarının kısıtlı olmasına rağmen bir çok ilklere imza attıklarını söyleyen Topçu, "İlçemizi ilkel çöp traktörlerinden kurtardık. Modern çöp kamyonları ile tanıştırdık. Şimdi ise ağzı açık, çevreye pis koku ve su yayarak yaz aylarında halkımızı rahatsız eden çöp varillerinden kurtarıyoruz" dedi.

Topçu, halka hizmet ulaştırabilmek için çok büyük uğraş verdiklerini kaydederek, "İmkanlarımız çok kısıtlı olduğu için bir iş yapacağımız zaman en ince ayrıntısına kadar hesap etmek durumundayız. Yüreğir halkının bir kuruşunu bile gereksiz yere harcayamayız. Çünkü; biz, halka hizmet için geldik." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 14:49:40
Güncelleme :21 Eylül 2008 Pazar 14:50:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?