3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Yurt çocuklarının yolculuğu başladı

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdürlüğü’nde barınan 22 çocuk çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere bu sabah Ankara’ya gitti. Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Ankara’ya giden çocukları, Başkan Aytaç Durak uğurladı.

Sabah erken saatlerde Büyükşehir Belediyesi önünden Başkan Durak tarafından beraberinde görevliler olduğu halde yolcu edilen 7-12 Çocuk Esirgeme Kurumu ve Yetiştirme Yurdu’nda barınan 22 çocuk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

Geceyi Ankara’da geçirecek olan kafile, yarın saat 10.30’da Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkacak. Kafile daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret edecek. AK Parti Adana Milletvekili ve Tarım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci tarafından karşılanacak olan çocuklar TBMM’yi gezecek. Kirişci daha sonra çocuklara öğle yemeği ikram edecek.

7-12 Çocuk Esirgeme Kurumu ve Yetiştirme Yurdu’nda barınan 22 çocuk daha sonra Türkiye Belediyeler Birliği Genel Merkezi’ni ziyaret edecek. Akşam saatlerinde Adana’ya dönecek olan çocukların tüm masrafları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 10:37:54
Güncelleme :29 Ekim 2008 Çarşamba 13:40:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?