5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Yüzsüzlüğün böylesi görülmedi

Adana'da, çantasını buldukları işadamından 13 milyar lira fidye isteyen 2 kişi suçüstü yakalandı. A.P. Adlı bir işadamı 4 gün önce 100. Yıl Semti'nde bulunan bir restoranda yemek yiyip giderken çantasını unuttu. İşadamının unuttuğu çantayı aldıkları ileri sürülen M.K. (40) ile S.K. (35) adlı kardeşler, daha sonra çanta içerisinde buldukları telefon numarasından işadamı A.P.’yi arayarak, "Çantan bizde. 13 milyar lira para verirsen çantanı teslim ederiz" dedi.

Bunun üzerine işadamı A.P., durumu Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Gasp Bürosu ekiplerine bildirdi. A.P. daha sonra çantasına karşılık çek vereceğini söylediği şahıslarla İnönü Parkı'nda buluşmak için randevu verdi. İşadamı, İçerisinde önemli belgeleri bulunan çantasına karşılık, M.K. ile S.K. adlı kardeşlere 2 bin YTL'lik çek yazıp vermek istedi.

Bu sırada, polisi fark ederek kaçmaya kalkışan M.K. ile S.K. adlı kardeşler yakalanarak gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen M.K. ile S.K. kardeşler kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, "Ayıp oluyor meslektaşız" diyerek tepki göstermesi ise şaşkınlıkla karşılandı.






Mehmet Büyükarı - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2005 Pazartesi 13:46:40
Güncelleme :1 Ağustos 2005 Pazartesi 16:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fortuna_01 hollanda amsterdam IP: 62.163.165.xxx Tarih : 2.08.2005 15:04:08
hak eden cezasini elbette bulur.gunumuz turkiyesinde bu tur vakalara coklukla rastlanmaktadir,sonuc hep aynidir, sonunda kapali kapilar arkasinda gecen uzun surecler,durum boyle oldugu halde israrla bu tur kriminel olaylari gerceklestirmeye kalkan kisiler neden bu ornekleri gormemezlikten geliyorlar anlamak mumkun degil, hadi bu ornekler onlar icin bir anlam teskil etmiyor peki torna basinda arzide direksiyon baslarinda fabrikalarda ter doken insanlarin kendilerinden ne gibi bir ayricaliga sahip olduklarini dusunuyorlar demeyi cok isterdim ama malesef dusunemiyorlar sonuc husran kolay yoldan koseyi denecek cok daha guzel isler vardir belki ama en guzelinin bile cezasi dort duvar arkasidir.