1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Yüzünü ısıran kocasını bıçakladı

YÜZÜNÜ ISIRAN KOCASINI BIÇAKLADI

Adana'da boşanma aşamasında olan ve eşinden ayrı yaşayan kadın evine gelip yüzünü ısıran kocasını bıçaklayarak hastanelik etti.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Sarıçam ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 5 yıl önce evlenen Erhan Ö. (37), Medine Ö. (36) çiftinin 2 yıl sonra bir kız çocuğu oldu.

Görücü usulüyle evlenen çift, Erhan Ö'nün eşini dövmesi nedeniyle şiddetli geçimsizlik yaşadı. Bu nedenle Medine Ö. evliliğin 5. yılına geldiğinde eşinden boşanmak istedi. Bir süre öncede Medine Ö. eşiyle boşanacağı için evini bile ayırdı. Ancak evini ayırmasına rağmen Erhan Ö. eşinin evine giderek sürekli çocuğu görmek bahanesiyle

onu rahatsız etmeye başladı. Yine çocuğunu görme bahanesiyle Medine Ö.'nün evine gelen Erhan Ö. eşinin kendinden boşanmaması için ısrar etti. Ancak buna rağmen Medine Ö. boşanmakta kararlı olduğunu söyleyince eşler arasında tartışma çıktı. Erhan Ö. tartışma kavgaya dönüşünce eşinin yüzünü ısırdı. Bunun üzerine mutfağa kaçan Medine Ö. buradan aldığı bıçakla eşini 3 yaşındaki kızının gözü önünde bıçakladı. Daha sonra da polisi arayarak "Eşimi bıçakladım" diyerek ihbarda bulundu.

Olay yerine polisin gelmesiyle Erhan Ö. ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Medine Ö. ise gözaltına alınarak Sarıçam Polis Merkezi'ne götürüldü. Bu sırada 3 yaşındaki kız çocuğunu bırakacak yer bulamayan anne kucağında kızıyla polis merkezine gitti. Erhan Ö.'nün hayati tehlikesinin olmadığı bildirilirken, Medine Ö. adliyeye sevk edildi.

YÜZÜNÜ ISIRAN KOCASINI BIÇAKLADI
YÜZÜNÜ ISIRAN KOCASINI BIÇAKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2011 Salı 10:07:03
Güncelleme :26 Nisan 2011 Salı 11:06:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?