30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Zabıta ekibine bıçak çekti

ADANA’da şehir merkezinde koyun satan kişileri uzaklaştırmak isteyen zabıta ve polis ekipleri, bir çocuğun bıçaklı direnişiyle karşılaştı.

Zabıta memuru, bıçakla saldıran çocuğa sopayla karşılık vererek canını kurtardı.

Seyhan Nehri üzerindeki Regülatör Köprüsü’nü mesken tutan besicilerin, hayvanların da etrafı kirletmeleriyle oluşturduğu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak için Seyhan ve Yüreğir İlçe belediyeleri ortak hareket kararı aldı.

Polis ekiplerinden de destek isteyen zabıta görevlileri, koyun satanları bu bölgeden çıkarmak için harekete geçti. 5 polis, 4 zabıtadan ekibinden oluşan toplam 9 araçla satıcıların bulunduğu bölge gelen ekipler, operasyondan haberleri olduğu sanılan besicileri bulamadı.

Zabıta ekipleri köprü üzerinde ve Karataş Caddesi’nde kaldırımda duran ‘adaklık koyun’ yazılı tabelaları toplarken, 12-13 yaşlarındaki bir çocuğun direnişiyle karşılaştı. Zabıta ekiplerine bağıran çocuk, polislerin farklı yöne gitmesinden yararlanıp yakındaki karpuz satıcısının bıçağını kaparak, zabıtalara saldırdı.

Bir zabıta memuru, elindeki sopayla çocuğa karşı kendini savundu. Bu sırada gelen polis, çocuğu gözaltına aldı. Adı açıklanmayan çocuk, Çocuk Şube’ye götürüldü.


DHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2007 Salı 16:32:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih IP: 88.230.236.xxx Tarih : 17.12.2007 22:03:06

zabıtalara destek çıkalım şehrin öğretmenleri onlar saygılı olalım