2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Zabıta kovaladı, halk yağmaladı

ZABITA KOVALADI VATANDAŞ YAĞMALADI

Adana'da, zabıtalar kovalarken devrilen tezgahını bırakıp kaçan seyyar esnafın meyvelerini vatandaşlar yağmaladı.

Şehir merkezinde kaldırım işgaline karşı mücadele başlatan Seyhan Belediyesi'ne bağlı Zabıta ekipleri, tabla türü seyyar tezgahlar üzerinde satış yapanlara karşı operasyon düzenledi.

Abidanpaşa Caddesi üzerinde beklerken, zabıtaların yaklaştığını fark edince kaçmaya başlayan bir çilek satıcısı, kovalamaca sırasında tezgahını devirdi. Seyyar esnaf kaçmaya, zabıtalar kovalamaya devam ederken, Vakıflar Sarayı önüne devrilen tezgahta ki çilekler caddeye savruldu.

Bir kısmının üzerinden araçlar geçmesi nedeniyle yol kırmızıya boyanırken, uzun süre gelen-giden olmayınca bunda cesaret bulan bazı vatandaşlar, çilekleri seyyar esnafın küreği ve elleriyle torbaya ve yanlarında getirdikleri kovalara doldurdu. Tezgahın etrafında toplanan bir gurup olan biteni izlerken, başka bir gurup ise çilekleri toplayarak götürdü. Gündüz vakti gerçekleşen bu yağmalama, ibret olması açısından civarda ki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. Seyyar tezgah, yağmalamadan sonra gelen zabıta ekipleri tarafından araca bindirilerek götürüldü.

ZABITA KOVALADI VATANDAŞ YAĞMALADI
ZABITA KOVALADI VATANDAŞ YAĞMALADI
ZABITA KOVALADI VATANDAŞ YAĞMALADI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2011 Cumartesi 10:06:01
Güncelleme :18 Haziran 2011 Cumartesi 10:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?