1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Zaloğlu Ramazan’dan "Ya Bi Dakka"

ZALOĞLU RAMAZAN’DAN

Hanımın Çiftliği dizisinin Zaloğlu Ramazan'ı Adanalı tiyatro ve sinema oyuncusu Necip Memili, İnisiyatif Sanat Kafe'nin düzenlediği “Ya Bi Dakka!” adlı tek kişilik gösteride izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı.

İnisiyatif Sanat Kafe'de tek kişilik gösteride sahne alan Necip Memili, Adana’dan başlayan yaşam serüveninde yaşadığı olayları komik bir dille konuklarına anlattı. Hanımın Çiftliği dizisinde canlandırdığı Zaloğlu Ramazan karakteri ile büyük beğeni toplayan Memili'nin gösterisine ilgi yoğun olurken Memili, gösterisi boyunca izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. İzleyicilerin sık sık alkışlarla kestiği gösterinin son bölümünde “Sataşmak serbest” sloganıyla izleyicilerin de gösteriye katılımı etkinliğe farklı bir renk kattı.

Hanımın Çiftliği oyuncularından Ali Düşenkalkar ve Ebru Özkan, dizinin “Zaloğlu Ramazan”ı Necip Memili'yi ilk gösterisinde yalnız bırakmayarak, oyuncu arkadaşlarına destek verdiler.

İnisiyatif Sanat Kafe yöneticileri gösterinin 19 Şubat’ta tekrar sahneleneceğini, gelecek ilgi doğrultusunda daha geniş kitlelere de ulaştıracaklarını bildirdiler.

ZALOĞLU RAMAZAN’DAN
ZALOĞLU RAMAZAN’DAN
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 12:51:05
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 13:20:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?