25
Nisan
2024
Perşembe
ADANA

Zayıflamak için yardım bekliyor

Adana'da eşinden boşanan 5 çocuk annesi Nesrin Erdem, tiroid bezi rahatsızlığı nedeniyle 4 yılda 70 kilodan 185 kiloya çıktı. Zayıflamak istediğini belirten Erdem, maddi imkanı olmadığı için tedavi olamadığını söyledi.

25 yıl önce Hasan Sungur (52) ile evlenen 45 yaşındaki Nesrin Erdem, bu evlilikten 5 çocuk dünyaya getirdi. Ancak eşiyle problemler yaşadığı için kendisi çalışıp çocuklarına bakmaya başladı. Bir süre sonra da eşinden ayrılan Erdem, annesi ve ablasıyla birlikte yaşamaya başladı. Ancak 4 yıl önce Erdem aşırı kilo almaya başladı. 4 yıl önce 70 kilo olan Erdem, aşırı kiloları sonucu işinden de ayrılmak zorunda kaldı.

2 yıl önce eşinden de resmi olarak boşanarak annesi ve ablasıyla birlikte yaşayan kadın, çalışamaz duruma geldiği için maddi olarak da zor durumda kaldı. Nesrin Erdem, geçen yıl yeşil kart ile gittiği hastanede tiroid bezlerinde rahatsızlık olduğunu, bu nedenle aşırı kilo aldığını öğrendi. Ancak maddi imkansızlık yüzünden tedavi olamayan Erdem, kilo almaya devam ederek 4 yılda tam 185 kiloya ulaştı. Bu arada Osmaniye'de evli olan ve iki çocuğu bulunan kızı da eşinden şiddet gördüğü için evini terk edip yanlarına geldi. Nesrin Erdem, annesi ve kızı da çalışamadığı için zor günler geçiriyor.

Aşırı kilo aldığı için 4 yıldır sokağa çıkamadığını anlatan Nesrin Erdem, "Kilo aldığım için yerimden kalkamıyorum. Artık bastonla yürüyorum. O da sadece ana ihtiyaçlarımı gidermek için. Ben 4 yıldır sokağa çıkamıyorum. Sokağa çıktığım zaman hem benimle alay ediyorlar hem de kilolarım nedeniyle nefes nefese kalıyorum. Sokakta herkes dönüp bana bakıyor. Bana bakıp gülüyorlar, bu da benim zoruma gidiyor. Artık sokağa çıkmak bile istemiyorum. Benim tek isteğim kilolarımdan kurtulmak. Ancak bunun için de tedavi olacak maddi gücüm yok. Annem, kızım ve ben çocuklarımıza yiyecek ekmek bulamıyoruz. Ben nasıl tedavi olacağım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2013 Perşembe 11:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?