4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Zembilci kadınlarla buluştu

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zembilci, seçim çalışmaları sırasında kadınlardan önemli destek gördüklerini, bunun da sandığa yansıyacağını umut ettiğini bildirdi.

AK Parti Sarıçam İlçe Kadın Kolları tarafından Sofulu Belediyesi yanında bulunan Beyaz Gelincik Düğün Salonu'nda düzenlenen Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan Zenbilci, kadınların toplum hayatında çok önemli yeri olduğunu vurguladı. Kadınların kimi zaman anne, kimi zaman bir eş, kimi zaman da kardeş olarak karşısına çıktığını belirten Zenbilci, "Ancak tüm toplumu doğuran kadınlardır" diye konuştu.

Seçim çalışmaları boyunca kadınlardan önemli destek gördüklerini vurgulayan Zenbilci, "Bize verilen bu desteğin aynısını Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Ali Bilici'ye de verilmesini istiyoruz. Aksi halde verilen destek yarım kalır. Büyükşehirsiz bir ilçe belediyesinin istenilen hizmetleri tam olarak vermesi çok zor olacak. Bu konuda tüm kadınlardan tam destek istiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 14:00:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?