4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Zenbilci, Buruk'ta seçim bürosu açtı

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, Buruk beldesinde seçim bürosu açtı. Tüm belde belediye başkanlarıyla birlik beraberlik mesajı veren Zenbilci, Buruklular tarafından coşkuyla karşılandı.

Buruk Belediye Başkanı Cabbar Konuk, İncirlik Belediye Başkanı Vedat Karadağ, Kürkçüler Belediye Başkanı İsmet Çelik ve Baklalı Belediye Başkanı Süleyman Göçmen'in de hazır bulunduğu seçim bürosu açılışında konuşan Zenbilci, 6 beldenin bir araya gelerek 100 bin nüfuslu büyük bir ilçe olduklarını belirtti.

Zenbilci, "Artık Sarıçam olduk büyük düşüneceğiz. Birlik ve beraberlik içinde daha büyük projelere imza atacağız. Buruk-Baklalı ve Kürkçüleri birbirine bağlayan 30 metre genişliğinde yol yapacağız. Buruk'ta Cabbar Konuk'un yaptığı ve yapmakta olduğu hizmetleri daha da ileri götüreceğiz" dedi.

Beldelere yapılan su, kanalizasyon, stat ve yüzme havuzlarının kendilerinden kesilen paralarla yapıldığını vurgulayan Zenbilci, "Bizim beldelerimiz Büyükşehir Belediyesi sınırları içine alınmasıyla birlikte gelirimizin yüzde 35'i Büyükşehir Belediyesine kesilmeye başladı. Bu para ile geniş caddeleri, spor tesisleri ve alt yapıyı yapması gerekiyor. Bu hizmetler bizim paramızla yapılıyor. Yine 'Kozan yolunu Sofulu Belediyesi değil, Büyükşehir Belediyesi yaptı' diyenler var. Buradan söylüyorum. Kozan yoluna Büyükşehir Belediyesi tek bir kuruş para vermemiştir. Sofulu Belediyesi ve Karayolları birlikte yaptık" diye konuştu.

Zenbilci, daha sonra Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki seçim bürosunu açtı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 11:17:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?