4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Zenbilci, durmak bilmiyor

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, 2008’e kadar Yüreğir Belediyesine bağlı olan Yavuz Sultan Selim’de seçim ziyaretleri yaptı. Zenbilci, alt yapısı Sofulu Belediyesine bağlandıktan sonra yapılan Yavuz Sultan Selim’in yol ve sokaklarını da yine kendisinin yapacağını söyledi.

Sarıçam’ı ev ev gezerek seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci Beyceli ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerini ziyaret etti.

Yavuz Sultan Selim ve Beyceli’nin alt yapısının Sofulu Belediyesine bağlanmasından sonra yapıldığına işaret eden Zenbilci, “Sofulu Belediyesi bir yılı aşkın süredir bu iki mahallenin tamamına girdi ve hizmet yapmaya başladı. Yıllardır Yüreğir Belediyesinde görev yapanlar bu mahallelerin alt yapısını, derelerini, yollarını, sakaklarını neden yapmadılar? Bugün sanki burası kendilerine bağlı değilmiş gibi bizi eleştiriyorlar. Yavuz Sultan Selim’in sokaklarını biz asfalt yapacağız. Seçimden sonra ilçe belediyesi olarak hem yol çalışmalarına, hem de temizlik hizmetlerine ayrı bir önem vereceğiz” dedi.

Zenbilci, konut ziyaretlerini bu hafta sonuna kadar Gültepe, Yeşiltepe, Sofudede Mahalleleri ile Buruk, Baklalı ve Suluca Beldelerinde gerçekleştirecek.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 13:09:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?