4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Zenbilci, İncirlik esnafıyla buluştu

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, seçim çalışmaları kapsamında İncirlik beldesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Zenbilci, İncirlik Belediye Başkanı ve Sarıçam İlçe Belediye Meclis Üyesi Adayı Vedat Karadağ, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerine D-400 girişinden başladı. Ana ve ara caddelerdeki tüm esnafla tek tek tokalaşan Zenbilci, esnafın ilgisinden memnun kaldı.

Esnaf ziyaretinin ardından da mahalle gezisi yapan Zenbilci, vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile karşılaştı. Yaklaşık 200 evi ziyaret eden Zenbilci, akşam saatlerinde de ev toplantılarına katıldı.

Geniş katılımlı ev toplantılarında 29 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimlerine çok az bir süre kaldığına dikkat çeken Zenbilci, "Seçimi kazandık havası içinde olmadan bu süreyi çok iyi değerlendireceğiz. Gevşemek yok. Ciddiyetimizi koruyarak gitmediğimiz mahalle ve ev bırakmayacağız. Elini sıkmadığımız vatandaş bırakmayacağız. Rakiplerimizin tahriklerine kapılmadan, kavga etmeden yolumuza devam edeceğiz. Çünkü bizim veremeyeceğimiz hesabımız yok. Geride bıraktığımız 5 yıllık süre içinde sizlerin başını öne eğecek hiçbir iş yapmadım. Belediyenin imkanları doğrultusunda en iyi belediyecilik hizmetini yaptım" dedi.

Belediyeciliğin tecrübe gerektirdiğini belirten Zenbilci, Sofulu Belediye Başkanı olmadan önce 17 yıl devlet memurluğu yaptığına işaret ederek, "Kültür Bakanlığında çeşitli görevlerde bulundum. İl Kültür Şefliği, İl Müdür Yardımcılığı da olmak üzere. Ancak hiçbirisi belediye başkanlığı gibi değil. Belediyecilik tecrübe, bilgi birikimi ve bulunduğunuz şehri çok iyi tanıma gerektiriyor. Ben gerekli tecrübe ve bilgi birikimini edindim. Bu Sarıçam için bir şans olacak" diye konuştu.

Zenbilci, zaman zaman mahallelerde kurulan semt pazarlarını da gezerek ev hanımlarından ve pazarcı esnafından destek istiyor. Pazarcı esnafının sorunlarını da dinleyen Zenbilci, "Göreve seçildiğimizde modern semt pazarları yapacağız. Pazar içinde yer bulamayan esnafa da yer temini edeceğiz. Ev hanımları da daha güvenli ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 13:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?