4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Zenbilci ev atlamayacak

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, 29 Mart Pazar gününe kadar ilçede bulunan 25 bin konutun tamamını ziyaret edeceğini söyledi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından 15 Ocak’ta adaylığı resmi olarak açıklandıktan bugüne kadar geceli gündüzlü 200’e yakın etkinlik yapan Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginde destek veren Sarıçamlılara teşekkür etti.

Başbakan Erdoğan’ın Adana’dan memnun ayrıldığına dikkat çeken Zenbilci, “Başbakanımıza gösterilen bu sevgi seli, önümüzdeki 20 günlük süre içinde yapacağımız çalışmalar için bizim şevkimizi daha da arttırdı. Destek veren tüm Sarıçamlı ve Adanalı hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Sarıçam ilçesinde bir günlük aranın ardından tekrar çalışmalara başlayan Zenbilci, Mehmet Akif Ersoy, Yıldırım Beyazıt ve İncirlik’te toplam 12 bin haneyi ziyaret ederek seçim için destek istediklerini kaydetti.

Hedefinin ilçede bulunan 25 bin konutun tamamını ziyaret etmek olduğunu belirten Zenbilci, “Bu şevk ve azimle 29 Mart pazar gününe kadar çalışacağız. Bugüne kadar yaklaşık 30 bin kişi ile tokalaştık. Yüzlerce sokak, kilometrelerce yol yürüdük. Yürümeye devam edeceğiz. Ulaşmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Bu gezilerimizde her sokağın, mahallenin ve caddelerin eksikliklerini de tespit etmiş oluyoruz. Seçim sonrası için de bu bir hazırlık” diye konuştu.

Zenbilci, önümüzdeki günlerde Sofulu, Buruk. Suluca, Baklalı ve Kürkçülerde ev ve esnaf ziyaretini sürdüreceğini, bununla birlikte yüze yakın da toplu etkinlik gerçekleştirecek. Ev ve açık hava toplantılarının yanı sıra sivil toplum örgütlerini de ziyaret edecek olan Zenbilci, hem projelerini anlatma, hem de geçmiş dönem hizmetlerini anlatma fırsatı buluyor.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 14:13:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?