4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Zenbilci iddialı geliyor

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Sofulu Belde Belediye Başkanı ve AK Parti Sarıçam İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, Sofulu'da ortaya koydukları hizmet anlayışını Sarıçam'da sürdürerek ilçeyi layık olduğu noktaya taşıyacaklarını söyledi.

İHA'ya açıklama yapan AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, Sofulu beldesinde 5 yılda yaptıklarının kendisi için ilçe halkına sunulabilecek en önemli referans olduğunu ifade etti. Zenbilci, Sofulu'da 5 yıl gibi kısa bir sürede 126 kilometrelik kanalizasyon, 74 kilometrelik içme suyu, 4 kilometrelik yağmur suyu, 290 kilometre stabilize yol, 200 bin metrekare kilitli parke, 230 kilometre asfalt, 1 adet yüzme havuzu, 11 bin öğrenciye kırtasiye yardımı, her yıl bin 500 öğrenciye burs, şehit, gazi, dul ve yetimlere eğitim desteği, 960 hektar alanın nazım imar planı düzenlemesi ve 389 hektar alanda sosyal donatı alanları oluşturmak üzere harita çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti.

Beldeye hizmet getirirken merkezi hükümetin yanısıra Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Üniversitesi ile de tam bir uyum içinde çalıştıklarını belirten Zenbilci, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sofulu'da kazandığımız tecrübe ve birikimlerimizle Sarıçam ilçemize de gece gündüz demeden çalışarak en güzel hizmetleri sunarak layık olduğu noktaya getireceğimize inanıyorum" dedi.

Zenbilci, Sarıçam'la ilgili öncelikle hedeflediği projeleri de şöyle sıraladı:
"Belediye Hizmet Binası, Coğrafi Bilgi Sistemi, Çok Amaçlı Konferans Salonu, Çanakkale Ve Kurtuluş Mücadelesi Müzesi, Çocuk Meclisi, E-Belediye Uygulamaları, Eğitim Etüt Merkezi, Halk Meclisi, Huzur Evi, Kadın Meclisi, Kapalı Spor Salonu, Kent Bilgi Sistemi, Kent Mobilyaları, Kültür Merkezi Projesi, Meslek Edindirme Kurs Merkezileri Sarmer, Nikah Sarayı, Organik Tarım, Öğrenci Yurtları, Örnek Site Mahalleler, Özürlüler Rehabilitasyon Merkezi, Kapalı Semt Pazarı, Ramazan Sahneleri, Sanayi Sitesi, Sarıçam İlçesi, Sokak Çocukları Barınma, Spor Tesisleri, Tebessüm Kahvesi, Gençlik merkezi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 13:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?