4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Zenbilci'den açık hava toplantısı

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, Orhangazi Mahallesi'nde binlerce kişiye hitap ederken, "Bu toplantı bir çok partinin genel başkanının katıldığı mitingden daha kalabalık. Bu da gösteriyor ki 29 Mart'ta emaneti bize vereceksiniz” dedi.

Zenbilci, öğle saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde düzenlenen toplantıda kalabalık bir gruba hitap etti.

Öğleden sonra da Orhangazi Mahallesi ile Şahintepe Mahallesini bölen Adnan Kahveci Bulvarı Ekmek Büfesi civarında düzenlenen açık hava toplantısında konuştu. Orhangazi ve Şahintepe mahallelerinden üç bin kişilik bir gruba hitap eden Zenbilci, “Bu toplantı bir çok partinin genel başkanının katıldığı mitingden daha kalabalık. Bu da gösteriyor ki 29 Mart'ta emaneti bize vereceksiniz” dedi.

Zenbilci, geçmiş 5 yıl boyunca yaptığı hizmetleri hatırlattıktan sonra, rakip adayların kendisi hakkındaki iddialarına cevap verdi. Kendisinin belediye bütçesini yönetemeyeceğini, arkasında hükümet olduğu halde makam arabası ve belediye binası yapmadığı yönünde eleştiriler yönetildiğine dikkat çeken Zenbilci, “Evet, hükümetin desteğini arkamıza alarak Sofuluya iki tane sağlık ocağı, bir lise iki de ilköğretim oklu yapıldı. Kozan Yolunu Karayolları ile birlikte yaptık. Ancak o gün 2.5 trilyon liraya bir belediye binası yapmış olsaydık. Bugün ilçe olan Sarıçam’a yetmeyecekti. İyi ki yapmamışız. Belediye binası yapmadık. Çünkü sizleri tozdan ve çamurdan kurtarmayı hedefledik. Makam arabası almadık birkaç sokak fazla yaptık. Şimdi tarlada izi olmayanlar çıkmışlar bizi eleştiriyorlar. Onlar 5 yıl boyunca bizimle ne çamur ne de tozlu yollarda yürüdü. Bunlar şimdi kalkmışlar bizi eleştiriyorlar. Ben mühendis değilim. Ancak işletme mezunuyum. Bütçe yönetmeyi çok iyi bilirim” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 15:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?