2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Zenbilci'den sabah yürüyüşü

BAŞKAN ZENBİLCİ'DEN SABAH YÜRÜYÜŞÜ

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, sabah namazını Esentepe Mahallesi Yeni Cami'de kıldıktan sonra sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yola çıkan vatandaşları selamladı.

Kozan Yolu DSİ kanalına kadar yaklaşık 5 kilometre yürüyen Başkan Zenbilci, okula giden öğrenciler, işe giden vatandaşlarla konuştu.

Zaman zaman işçi servislerindeki vatandaşları da selamlayan Zenbilci'yi sabahın erken saatinde karşısında gören vatandaşlar hem mutlu oldular hem de çok şaşırdılar.

Her hafta Cuma günü uygulanan sabah namazı programı çerçevesinde, her Cuma sabahı farklı bir camide cemaatle birlikte sabah namazı kılan Başkan Zenbilci, cami cemaati ile birlikte sabah çorbası içiyor hem de halkın sorunlarını dinliyor.

Cemaatle sabah sohbetinin ardından Kozan yolu üzerinde yürüyüşe çıkan Zenbilci, sabah yürüyüş yapan vatandaşlarla dertleşiyor. Başkan Zenbilci, sabah yürüyüşünün ardından Veli Yavuz İlköğretim Okulunu da ziyaret ederek okul idaresinin sorunlarını dinledi.

Başkan Zenbilci, sabah programının amacının gün içinde ilçede görmediği ve karşılaşmadığı vatandaşlarla en azından sabah işe giderken, okulda, camide veya buna benzer mekanlarda karşılaşma fırsatı bulduğunu söyledi.

Sabah mesaisine 04.30'da başlayan Zenbilci, haftada bir yorucu da olsa yapılan bu etkinlik kendisi için keyif verdiğini söyledi.

BAŞKAN ZENBİLCİ'DEN SABAH YÜRÜYÜŞÜ
BAŞKAN ZENBİLCİ'DEN SABAH YÜRÜYÜŞÜ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 11:37:01
Güncelleme :22 Nisan 2011 Cuma 13:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?