4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Zenbilci'ye ziyaretçi akını sürüyor

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’ye vatandaşların yanı sıra siyasilerden ve bürokratların da "hayırlı olsun" ziyareti devam ediyor.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’ye, AK Parti Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat ile Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek ve Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

29 Mart Yerel Seçimlerinde Sarıçam İlçe Belediye Bakanlığına seçilen Ahmet Zenilci’yi makamında ziyaret eden Dengir Mir Mehmet Fırat başarı dileğinde bulundu. Fırat, Adana milletvekili olarak Sarıçam ilçesinin sorunlarının çözümünde her zaman Başkan Zenilci’nin yanında olacağını kaydetti. Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’de milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Başkan Zenbilci’ye "hayırlı olsun" ziyaretine gelen Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek ile Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi’de Sarıçam ilçe belediye başkanlığı görevinde başarılar dilediler.

Başkan Zenbilci’de kaymakamların ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Sizlerin kamu görevini yerine getirirken tecrübelerinize ve desteğinize her zaman ihtiyacım var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bizler belediye olarak sizlerle işbirliği halinde olacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 18:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?