4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Zirve Gazetesi 14 yaşında

Adana’da günlük yayın yapan yerel Zirve Gazetesi, kuruluşunun 14. yıldönümünü tertiplediği bir gece kutladı.

Adana Hekimevi Tesisleri’nde düzenlenen, dayanışma gecesine çok sayıda davetli katıldı. Sunuculuğunu Türk Sanat Müziği’nin usta yorumcusu Çetin Gömmek’in üstlendiği geceye, Ak Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Eski İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Tutar, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Yöneticisi Teyfik Ongun, Ceyhan Belediyesi Başkan Vekili Mükremin Duygun, İmamoğlu Belediyesi Başkan Vekili Talip Onay, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Sadi Sürenkök, Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl, Adana Sofulu Çevre Girişimi Derneği Başkanı Gazeteci Zeki Durak, gazeteci Özcan Aladağ, Zirve gazetesi yazarlarından Hasan Basri Yavuz, Erol Karataş, Ünsal Özdiker, Fevzi Mert, çok sayıda basın kuruluşu ve davetli katıldı.

Zirve Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Veli Uçuk, basın meslek ve ahlak ilkelerini her zaman ön planda tuttuklarını ve bu anlayışla yayın hayatını 14 yıldır sürdürdüklerini söyledi. Zirve gazetesi olarak yeni atılımlara devam edileceğini müjdeleyen Veli Uçuk, “Bizler bu seviyeye okuyucularımız sayesinde geldik. Bundan sonraki yayın hayatımıza Adana’da olduğu gibi Mersin ve Osmaniye olmak üzere üç il ve ilçelerde de devam edeceğiz. Zirve gazetesi yalnız bizlerin değil tüm Adanalıların gazetesidir” dedi. Uçuk ayrıca ‘Adanalıyım’ diyen herkesin Adanalılık ruhuyla mutlaka bayilerden bir tane yerel gazete alıp okuyarak destek vermesi gerektiğini önemle vurguladı.

Gecede çeşitli dallarda ödüle layık görülen şahsiyetlere plaketler verildi. Geceye katılanlar ilerleyen saatlerde müzik eşliğinde dans edip eğlendi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 15:52:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?