4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Zorlu maça hazırlık

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, zorlu Güngören Belediyespor maçı öncesi güç depoluyor.

Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlı takımda Teknik Direktör Ekrem Al, antrenman sırasında sık sık oyunu durdurarak futbolcularla kısa toplantılar yaptı. Çalışmanın sürekli içerisinde yer alan Al, dar alanda oynanan top kapma mücadelesinde her futbolcunun pres yapmasını istedi. Zaman zaman ikili mücadelelerde hafif sakatlıklar yaşanırken, Kibong’dan sevindirici haber geldi. Bugün itibarı ile takımla çalışmaya başlayan siyahi oyuncunun Güngören Belediyespor maçında oynayabileceği açıklandı. Habip’in ise bu maçta forma giyemeyeceği kesinleşti.
Karşıyaka maçı sonrasında sakatlıkları bulunan Metin Tuğlu ve Cem Karahan takımdan ayrı çalıştı. Her iki futbolcunun da önemli bir sakantığının bulunmadığı belirtildi.

Bu arada, takımın tecrübeli oyuncularından Yunus Murat Ceylan dün sabah baba oldu. Takım arkadaşları Yunus’u tek tek kutlarken, bebeğe Mehmet Akif isminin verildiği açıklandı.
Adanaspor kafilesi, Cumartesi günü yapacağı ter idmanının ardından Güngören Belediyespor maçı için havayolu ile İstanbul’a gidecek. Otele yerleşecek olan takım maç saatini beklemeye başlayacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 15:49:31
Güncelleme :11 Mart 2009 Çarşamba 15:52:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?