5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

1 YTL uğruna az kalsın ölüyordu

Adana'da iki duvar arasına düşen parasını kurtarmak isteyen çocuk dengesini kaybedip demir korkulukların üzerine düşünce ağır yaralandı. Vatandaşların yardımıyla en yakın sağlık ocağına taşınan çocuk, daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Uçları sivri demir korkulukların, çocuğun kalbinin iki santim altına battığı belirlenince, kıl payı ölümden kurtulduğu anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Adana merkez Seyhan İlçesi Denizli Mahallesi 23.Sokak içerisinde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla oyun oynarken 1 YTL'sini komşu evin bahçe duvarı ile bina arasına düşüren 11 yaşındaki Ahmet Odabaşı, parasını kurtarmak için korkuluklara tırmandı. Duvara çıkıp, dar yerden parasını almak isterken dengesini kaybeden çocuk bir anda demir korkulukların üstüne düştü. Uçları ok gibi sivri olan korkuluklar kalbinin hemen altına ve koluna batan çocuk acı ve korkudan bağırmaya başladı. Komşularının yardımıyla en yakın sağlık ocağına taşınan Ahmet, ilk müdahaleden sonra 112 Acil Servis Ambulansı ile Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı çocuğun çekilen göğüs filminde, korkulukların kalbinin iki santim altına battığı tespit edildi. Doktorlar, Ahmet'i "hayati tehlikesi" bulunması nedeniyle kontrol altına aldı.

Yaralı çocuk, mahalle arasında arkadaşlarıyla oynarken duvar arasına düşürdüğü parasını almak için korkuluklara çıktığında dengesini kaybederek düştüğünü ve demirlerin de vücuduna battığını söyledi. Ahmet'i hastaneye getiren komşusu Ahmet Türk de, "Ahmet'i kanlar içinde görünce yardım ettim. Demirler kalbinin iki santim yukarısına batsa öldürürdü. Allah korudu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2005 Cuma 11:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?