5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

3 kişi yakalandı

Adana'da bir kadının cep telefonu, parası ve ziynet eşyasını gasp ettikten sonra tecavüz ettikleri ileri sürülen 5 zanlıdan 3'ü yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Serap İ. (24) adlı kadın 6 Kasım 2005 günü saat 14.00 sıralarında Kuruköprü Semti'nde 3 kişi tarafından bir taksiye bindirilerek DSİ Baraj Çamlığı'na götürüldü. Burada 3 kişi tarafından üzerinde bulunan 2 adet cep telefonu, 14 ayar altın kolyesi, 50 euro ve 20 YTL parası alınan kadın daha sonra olay yerine gelen ve kendilerini polis olarak tanıtan 2 erkek şahsa teslim edildi.

Bu kişilerin kendilerin de kendisine tecavüz ettiğini iddia eden Serap İ., polise başvurarak şikayetçi oldu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucu kadını şehir merkezinden kaçırdıkları iddia edilen D.A. (18), Ş.A. (19) ile B.B. (17) yakalanarak gözaltına alındı.

Kadına tecavüz ettikleri iddia edilen 2 kişinin ise arandığı bildirildi. Ayrıca yakalanan 3 kişiden D.A. ve Ş.A.'nın Gasp Bürosu'nda B.B.'nin ise Çocuk Şubesi'nde sorgusunun devam ettiği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 23:08:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?