5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Adana karıştı!

Adana'da, terörist başı Abdullah Öcalan lehine slogan atan terör örgütü PKK sempatizanları ile polis arasında arbede çıktı. Edinilen bilgiye göre olay, Adana merkez Şakirpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.

Terör örgütü PKK sempatizanları, terörist başı Abdullah Öcalan lehine slogan atmaya başladı. Sokak ortasında lastikler yakarak taş atan şahıslara, olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet ekipleri, panzerler ve göz yaşartıcı bombalarla müdahale etti. Polis ile terör örgütü PKK sempatizanları arasında çıkan taşlı sopalı çatışmada yaralananan olmazken, polis, ara sokaklarda şahısları yakalamaya çalışıyor.

Polis, söz konusu mahallede geniş güvenlik önlemleri alırken, mahalleye giriş ve çıkışlar geçici bir süre için kapatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2005 Çarşamba 00:32:25
Güncelleme :31 Ağustos 2005 Çarşamba 12:30:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fortuna hollanda amsterdam IP: 62.163.165.xxx Tarih : 2.09.2005 10:06:33
sonunu bile bile hala direnin bir kac serseri bir yerlere varamayacaklarin farkina hala varamadilar ne siz nede sizin gibi dusunen vatan hainleri sadece bu sekilde coplanmaya mahkumsunuz dusunsenize koylerden sehirlere medeniyetlere geldiniz ve hala medeniyetsizlik sembolunu elinizde tasiyorsunuz aklinizi basina toplarsaniz bu coplar size degmeyecektir.elinizden bir seyinizi alirlar o zaman hakliliginizi savunursunuz ama siz terkettiginiz topraklar icin sokaklarda kendinizi parcaliyorsunuz ama dusunursenizki o da sizde yok bu vatanin son damla kani bile bu topraklar uzerinde dokulmustur durum boyle olunca sizin ne koyunuz ne eviniz ellerinizden alindi nede ozgurlugunuz sizler terkettiniz bunlari simdi kalkmis bunun suclusunuz ariyorsunuz ben size soyleyeyim sucluyu o kapali bir zindanda kafayi yiyen lideriniz varya gidin ondan sorun hesabinizi ondan hesap soracak cok insan var basta ne oldugunu anlamadan olen bir cok genc onu bekliyor obur tarafta ona aciyorum simdiden