3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Aşk tuzağı kurup, gasp etti!

Adana'da 4 yıl önce ayrıldığı eski kız arkadaşını yeniden elde etmek isteyen bir kişi, genç kızın nişanlısına aşk tuzağı kurup, cep telefonu ve kimliğini gasp etti.

İddiaya göre, L.S. (28) adlı kişi, 4 yıl önce bir süre aşk yaşayıp ayrıldığı kız arkadaşı C.K.'nın C.U. (25) ile nişanlandığını öğrenince plan yaptı.

Tıbbi cihaz satışı yapan arkadaşı M.K.'nin (28) yanında çalışan N.K. (22) adlı kıza C.U.'nun cep telefonu numarasını vererek arayıp, "Senden çok hoşlandım, birlikte olmak istiyorum" demesini istedi.

C.U.'yu arayan ve adının Naz olduğunu söyleyen genç kız, buluşma teklifinde bulundu. Gizli numaradan gelen aramalara 2 gün karşılık vermeyen C.U., sonunda buluşma teklifini kabul ederek Dilberler Sekisi'ndeki kafeteryada bir araya geldi. Kafeteryada sohbet ettikleri sırada yanlarına gelen L.S., M.K., E.Ö. ile H.Y.; C.U.'nun kafasına tabanca dayayarak dışarı çıkardı. C.U.'yu dövüp, cep telefonu ve kimliğini gasp eden zanlılar olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından soruşturma başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, GSM şirketinden C.U.'nun kullandığı cep telefonu numarasının kayıtlarını çıkartarak önce N.K.'ya ulaştı. Gözaltına alınan genç kız, ilk sorgusunda patronunun isteği üzerine C.U.'yu arayarak buluşmayı sağladığını itiraf etti. Olaydan sonra işten ayrıldığını söyleyen genç kızın ifadesi üzerine incelemelerini sürdüren Gasp Büro Amirliği ekipleri, sırasıyla L.S., M.K., H.Y. ve E.Ö.'yü de yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlıların olayda kullandıkları tabancayı da ele geçiren polis ekipleri, zanlıları C.U.'ya teşhis ettirdi. Suçlamaları kabul etmeyen L.S., "Büyük bir yanlışlık yapılıyor. Bana iftira atılıyor" diye konuşurken, diğer zanlıların suçlarını itiraf ettiği öğrenildi.
Sorguları tamamlanan 5 zanlı silah tehdidiyle gasp yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 11:32:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz mumcuoğlu IP: 85.104.223.xxx Tarih : 24.06.2008 16:18:01

bu anlatılan olayların çoğu yanlış olayı yaşayan benim o kişiliksiz kızın eski nişanlısıda benim onlar zaten şebekeymiş peki onlar bu saaten sonra nereye kaçacaklar