5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Ehliyetsiz sürücü dehşeti

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde, 15 yaşındaki sürücünün kullandığı otomobille Köy Hizmetleri'ne ait resmi aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, saat 10.30 sularında, Ceyhan İlçesi TEM Otoyolu ile Çiftlikhat Yolu'nun kesiştiği kavşakta meydana geldi. Narlık Beldesi'ne göreve giden Ceyhan Köy Hizmetleri Müdürlüğü'ne ait 01 UN 802 plakalı pikap, kavşaktan aniden yola çıkan 15 yaşındaki Habip Yılmaz yönetimindeki otomobile çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan Osman Yılmaz (63), Osman Yılmaz (24) ve Teslime Yılmaz (55) ile pikabın sürücüsü Veysel Uçaroğlu (48) hayatını kaybetti. Yaralanan otomobil sürücüsü Habip Yılmaz ile pikapta yolcu olarak bulunan Mehmet Kara ve Yakup Kamalül, Ceyhan Devlet Hastanesi ve Adana Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Araçlarda sıkışan cesetler itfaiye ekipleri ve polis tarafından araçlardan çıkarılırken, yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Kaymakam Ayhan Boyacı ile Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Adana Numune Hastanesi'nde tedavisi süren 15 yaşındaki Habip Yılmaz, aracı kendisinin kullandığını kabul ederken, "Araçta yakınlarım vardı, kazanın nasıl olduğunu hatırlamıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 14:57:42
Güncelleme :5 Aralık 2005 Pazartesi 15:03:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?