5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Elma kasalarında uyuşturucu

Adana'da, bir kamyonet sürücüsünün otobandaki park alanına indirdiği elma kasaları içerisinde 7 kilo 900 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Adana İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'nün, İncirlik Jandarma Karakolu Komutanlığı ekipleri, Adana-Gaziantep TEM Otoyolu'nun İncirlik TIR Park Alanı'na bırakılan 60 adet elma kasasında arama yaptı. Jandarma ekipleri, kasalardaki elmalar arasında gizlenmiş 7 kilo 900 gram plaka esrar ele geçirdi.
Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada, kimliği ve kamyonetinin plakası tespit edilemeyen sürücü mola için İncirlik Park Alanı'na aracını park etti. Elma almak isterken kasaların içerisinde plaka esrar olduğunu gören sürücü, hızla 11'i boş toplam 60 kasayı park alanına indirdikten sonra olay yerinden ayrıldı.
Piyasa değeri 48 milyar lira olan, üzerinde deve figürü ve Arapça yazı bulunan esrarın Afganistan'dan yurda sokulduğu tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.
..
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 16:57:44
Güncelleme :1 Aralık 2005 Perşembe 17:03:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?