5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Esnafa mermi yağdı!

Adana'da bir grup esnaf, aynı yerde satış yapmaması için tartıştıkları şahısların silahlı sopalı baskınına uğradı. 4 kişinin yaralanarak hastanelik olduğu olayı gerçekleştiren şahısların Cono Aşireti mensubu oldukları iddia edildi.

Olay, merkez Yüreğir İlçesi, Kozan Çarşısı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çarşıda faaliyet gösteren esnaf, çarşıya gelip iş yerleri önünde satış yapmak isteyen şahıslarla tartıştı. Olay yerinden ayrılan Cono Aşireti'ne mensup olduğu bildirilen şahıslar, bir süre sonra yaklaşık 30 kişilik grupla baskın için çarşıya geldi. Silah ve sopaların kullanıldığı olayda Latif Eren (52), Nihat Derin (38) ile Burhan Baş (40), darp ve silahla, Abbas Yüksel ise başından darp sonucu yaralandı. Özel Üniversal Hastanesi ile Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, baskında kullanıldığı tahmin edilen 01 AY 927 plakalı üzeri kanlı ve mermi izleri bulunan otomobili, Bossa Fabrikası önünde terk edilmiş halde buldu. Otomobil içerisinde yapılan aramada ise 1 adet ekmek bıçağı bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 13:11:28
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 00:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?