2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Esrar satan 6 kişi yakalandı

Adana'da okul çevrelerinde öğrencilere uyuşturucu sattıkları iddia edilen 6 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Büro Amirliği ekipleri, okul çevrelerinde öğrencileri uyuşturucu satan kişilere yönelik merkez Yüreğir ilçesi, Kiremithane Mahallesi'ndeki bazı evlere operasyon düzenledi. Evlerde yapılan aramada bir peynir bidonunda 43 paket halinde 5 kilo 285 gram esrar, 945 adet uyuşturucu hap, 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 35 adet mermi ele geçirildi.

Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, zanlıların daha önceden "uyuşturucu satıcılığı" suçundan kayıtları bulunduğu belirtildi. Uyuşturucu ticaretini, cezaevinde yatan yakınlarına maddi destek sağlamak için yaptıklarını söyledikleri öğrenilen zanlılar işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 13:03:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat büyük IP: 78.166.39.xxx Tarih : 6.05.2008 22:40:59

esrar eroin kokain uyuşturucu gibi bazı vb.maddeleri insanlardan uzak tutulmalı bölece her ilde olduğu gibi vb.bazı maddeler sağlığa çok zararlı polislerimize ve narkotik şube ekiplerine bu insanlara zarar verenleri bırakıyoruz esrar ve kokain narkotik şube müdürlüğü hep iyi yapıyor işini ama yinede samsunun cezaevi mahallesinde satan var lütfen yakalayın