5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Gaspçılardan 'pes' dedirten yöntem

Adana'da biri bayan 3 kişi, çalıntı otomobille çarparak yaraladıkları genci hastaneye götürürken cep telefonunu gasp etti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan İlçesi, Döşeme Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Yurt Mahallesi'nde oturan 29 yaşındaki Mustafa Akbel, 01 FG 662 plakalı mobiletiyle işine gitmek için yola çıktı.

Mücahitler Bulvarı Çifteminere Camii kavşağında yakınlarında aynı yönde seyrederken ve bir anda "U" dönüşü yapan 31 D 9326 plakalı otomobil Mustafa Akbel'in kullandığı mobilete çarptı. Kazada sol kolu ve sol bacağından yaralanan mobilet sürücüsü Mustafa Akbel, kendisine çarpan 31 D 9326 plakalı otomobilde bulunan biri bayan 3 kişi tarafından Adana Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü.

Yaralı gencin elindeki cep telefonunu gasp eden şahıslardan 2'si, çaldıkları otomobili de hastaneye terk ederek kaçtı. Yaralı gencin ifadesini alan polis, 18 yaşındaki Nazlı G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Nazlı G.'nin hırsızlıktan sabıkası bulunduğunu bildirilirken, otomobilin de Hatay'dan kiraya verildiği ve kiralayan şahıstan çalındığı belirtildi.

Hastanede tedavi altına alınan yaralı Mustafa Akbel ise, kazadan sonra şahısların elindeki cep telefonunu aldığını, cüzdanını da gasp etmeye kalkıştıklarını söyledi.
Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 16:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?