4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Genelev önünde esrar operasyonu

Adana genelevi önünde bulunan kullanılmayan bir bina içerisinde, geneleve gelen müşterilere esrar sattıkları iddia edilen 7 kişilik şebeke çökertildi.

Şebeke üyeleri, emniyetten adliyeye sevk edildikleri sırada, kendilerini görüntülemek isteyen kameralara küfür ederek saldırmak istedi.

Bir ihbarı değerlendiren Adana Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan İlçesi Yeşiloba Mahallesi'nde bulunan genelev girişinde Türkiye Elektrik Kurumu'na ait kullanılmayan bir binada esrar sattıkları iddia edilen bir şebeke olduğu ihbarını aldı. Genelev önündeki eve operasyon düzenleyen Narkotik polisleri, şebeke üyesi A.G., V.K., S.U., E.A., E.A. S.G. ve S.D. isimli 7 kişiyi yakaladı. Zanlılarla birlikte 30 paket esrar ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şahısların emniyetteki yapılan sorgularında Hatay'dan getirdikleri esrarları geneleve gelen küçük yaştaki çocuklara sattıkları belirlenirken, zanlılardan 1 kişinin daha önce adam yaralama suçundan arandığı belirlendi. Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Şahıslar, adliyeye sevk edilmeleri sırasında, kendilerini görüntülemek isteyen kameralara küfür ederek saldırmak istedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2005 Cumartesi 16:53:31
Güncelleme :12 Kasım 2005 Cumartesi 17:14:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?