2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Hırsızların sanat aşkı!

Adana'da bir sanat merkezine giren hırsızlar, 28 adet gitar, bağlama, keman ve flütü çalarak kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre, Reşatbey Mahallesi 6. Sokak'ta faaliyet gösteren Espri Sanat Merkezi, son bir yıl içinde hırsızların uğrak yeri haline geldi.

Hırsızlar, daha önce iki kez girip müzik aletlerini çaldıkları sanat merkezinden bu kez 9 gitar, 8 bağlama, 6 keman ve 5 flüt çaldı. Sabah sanat merkezine geldiğinde demir bölme ile camların kırıldığını, bütün eşyaların dağıtıldığını gören iş yeri sahibi Caner Besleyici, durumu polise bildirdi. Polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

İş yerinin üç kez soyulduğunu belirten Caner Besleyici, "Aldığımız önlemlere rağmen hırsızlardan kurtulamadık. Ne yapacağımızı şaşırdık. Önceki hırsızlık olaylarından sonra kapının ön tarafına demir bölme yaptırdık. Ancak hırsızlar demir parmaklığı ve camı kırarak içeri girmişler. Sanat merkezinden sadece müzik aletleri çalmışlar. Para edecek eşyaları almamışlar. Bir iş yerine de bu kadar yüklenilmez ki. Bir yıldır hırsızlara çalışıyoruz. 3 hırsızlıkta toplam 30 gitar, 25 bağlama ve 15 keman, 5 flüt
çalındı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 10:41:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?