5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

İftar sonrası kaza

Adana'da, iftar sonrası akrabasından dönen aile, dönüş yolunda kaza şoku yaşadı. Arkadan çarpan bir otomobil nedeniyle arabalarıyla orta refüje çıkan aileyi, açılan hava yastıkları korudu.

Olay, bu gece saat 22.30 sıralarında Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde bulunan ASKİ kavşağında meydana geldi.

01 KG 339 plakalı özel otomobili ile Hürriyet Mahallesi'nde bulunan kayınvalidesine iftara giden Ercan Kayan ve ailesi dönüş yolunda, Ahmet Sert yönetimindeki 01 FT 700 plakalı aracın arkadan çarpması sonucu kaza şoku yaşadı. Kayan ailesinin tüm fertlerinin bulunduğu otomobil, çarpmanın etkisi ile orta refüje çıkarken, aile, açılan hava yastıkları nedeniyle kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza sonrası aile bireyleri kaldırımda oturarak olayın şokunu üzerlerinden atmak isterken, aracı orta refüje çıkarak büyük hasar gören Ercan Kayan ise kendisine arkadan vuran otomobilin aşırı sürat yaptığını belirtip, kazada can kaybı olmamasının tek sevindikleri nokta olduğunu söyledi.
Kaza yerine gelen trafik polisleri, her iki araç sürücüsüne de alkol muayenesi yaparken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 03:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?