3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Kanlı aile tartışması: 4 ölü, 3 yaralı

Adana'da cinnet geçiren öfkeli koca, kaynanası, kayınbabası ve baldızını öldürdü. Aralarında 1 polis memurunun da bulunduğu 5 kişiyi yaralayan şahıs, daha sonra intihar etti.

Yaklaşık 3 yıl önce abisi ile birlikte çalıştırdığı ekmek fırınının iflas etmesi sonucu bunalıma girdiği öğrenilen Yusuf Balıkçı (37) kayınbabasının evinde yemek yerken, henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Zehra Balıkçı (31) ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenerek cinnet geçiren Yusuf Balıkçı, içerdeki bütün eşyaları kırdıktan sonra eşi Zehra Balıkçı'ya saldırdı. Eşini dövmek isteyen Balıkçı'ya kayınbabası Nevzat Bayrak ve kaynanası Aysel Bayrak engel olmak istedi. Sinirlenen Yusuf Balıkçı, belindeki silahıyla önce kaynanasını, daha sonra kaçmak isteyen kayınbabasını, ve kendisine engel olmak isteyen baldızı Gönül Özcan'ı kurşun yağmuruna tuttu.

Bayrak çifti olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Özcan da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Balıkçı, kendisini durdurmak isteyen komşularına, akrabalarına ve bir polis memuruna da kurşun yağdırdı. Eşi Zehra Balıkçı, komşusu Ali Saygın, akrabaları Yücel Özcan ve Orçun Özcan ile polis memuru Erkan Bektaş'ı yaralayan Balıkçı, daha sonra kafasına tek el ateş ederek, intihar etti.

Yaralılar, Adana'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı. Olay yerine akın eden aile yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Cesetler, incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2008 Pazar 04:05:45
Güncelleme :6 Ocak 2008 Pazar 12:36:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?