5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Kapkaççı dehşeti

Adana'da durakta otobüs beklerken bir kapkaççının saldırısına uğrayan kadın, çantasını bırakmayınca yerde sürüklenerek yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, merkez Seyhan İlçesi, 2000 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. Mediha Eraslan (31) adlı kadın, Mavi Bulvar üzerinde durakta otobüs beklerken, bir kapkaççının saldırısına uğradı. Çantasını almak isteyen kapkaççıya direnen kadın, bir süre yerde sürüklendi. Kadını sürüklerken ayağı tele takılıp düşen kapkaççı, çevredeki vatandaşların kadının yardımına koştuğunu görünce çantayı bırakıp kaçtı. Ayağından yaralanan Mediha Eraslan ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Gözyaşları arasında başına gelenleri anlatan Mediha Eraslan, olayın şokunu uzun süre atlatamadı. Durakta beklerken kendisine doğru gelen gencin arsa kenarındaki tele takılarak düştüğünü belirterek, "Genç, çıktığı yer rampa olduğu için düştü. Otobüs de geliyordu. Bak nasıl düştü diyerek acıdım. Göz göze geldik. Bu sırada çantamı çekmeye başladı. Sonra ayağı tele takılınca düştü. Çığlığıma etraftan insanlar da çığlık atınca bırakıp kaçtı" dedi.
Kendisini bekleyen mobiletli arkadaşıyla birlikte olay yerinden uzaklaşan kapkaççının yakalanması için polis çalışma başlattı.
..
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 00:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?