5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Kocamı bundan sonra hep döveceğim!

Adana'da kocasına dayak atarak hastanelik ettiği ileri sürülen Suna Kumru, "Kocamı bugüne kadar dövmedim, ama bundan sonra döveceğim" dedi.

Vakıfbank'tan emekli olan eşi Recep Kumru'yu (53), dün akşam para vermek için çağırdığı evinde döverek hastanelik ettiği ileri sürülen Suna Kumru, kocasını kendisinin değil oğlunun dövdüğünü iddia ederken, kocasının sürekli alkol aldığını ve daha evlendiğinin ilk haftasında kendisini dövmeye başladığını söyledi.

Eşinin çalıştığı dönemde işe bile gitmediğini, emekli olduktan sonra alkole olan bağımlılığının arttığını ve borçlarını ödemekten bıktığını ifade eden Suna Kumru, "Bu adam 20 yıldır bana dayak atıyor. Bende önceki karısını da dövdüğü için 5 yıl sonra ayrılmışlar. Tam 20 yıldır ailem duymasın, yuvam dağılmasın diye şiddete sesimi çıkarmadım. Ama artık yetti. Bugüne kadar dövmemiştim, ama artık döveceğim" dedi.

Recep Kumru'nun, 1 milyar 200 milyon emekli maaşı aldığını, ancak son 4 yılda iş yerlerini de satarak 80 milyar borç ödediklerini anlatan Kumru, "Borçlarını ödemekten bıktık, usandık. 8-10 tane kredi kartı var, emekli maaşı yüksek olduğu için limiti de yüksek. Ben yırtıyorum, kırıyorum, o yenisini alıyor. Sonunda alkol bağımlısı olduğunu ispatlayarak mahkeme yoluyla vasisi oldum ve maaşına el koydum. Her ay 400 milyon banka borçlarını ödüyorum, eline de 250 milyon lira harçlık veriyorum. Yemesi, içmesi, çamaşır, bulaşığı da bize ait. Ama en son maaşı aldığımda benden 750 milyon lira istedi. Bu kadar parayı veremeyeceğimi söyleyince de üzerimize yürüdü. Oğlum da dövdü. Ben vurmadım. Ama madem 'dövdü' demiş, ben de bundan sonra döveceğim. Anahtarı değiştirdim, içeriye de almayacağım" diye konuştu.
Recep-Suna Kumru çiftinin 18 yaşındaki kızı Bilge ile 17 yaşındaki oğlu Burak ise babalarının yıllardır annelerine şiddet uyguladığını belirterek, "Babamız bize hayatı zindan etti" dedi.

Burak Kumru, babasına vurduğu için pişmanlık duymadığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 15:51:11
Güncelleme :9 Aralık 2005 Cuma 12:16:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?