5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Kredi kartı ocak söndürdü

Adana'da kredi kartı borçlarını ödeyemeyen bir uzman çavuş, beylik tabancasıyla intihar etti.
Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Seyhan Baraj Gölü'ndeki Menderes Adası'nda bir ceset bulan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis cesedin, merkez Yüreğir İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Kıdemli Uzman Çavuş Ramazan Koçyiğit'e (30) ait olduğunu belirledi.
Koçyiğit'in, dün gece adaya geldiği ve 9 mm çapındaki beylik tabancasıyla şakağına bir el ateş ederek intihar ettiği bildirildi. Koçyiğit'in üzerinden "Kredi kartı borçlarımdan dolayı intihar ediyorum. Ölümümden kimse sorumlu değil" yazılı bir not çıktı. Ayrıca Koçyiğit'in yanında intihar ettiği beylik tabancasıyla, içerisinde tütün bulunan bir poşet bulundu.
Yetkililer, uzman çavuşun kredi kartı borçlarından dolayı uykusuzluk sorunu bulunduğunu ve içine kapanık bir asker olduğunu bildirdi.
Savcının olay yerinde inceleme yapmasından sonra evli ve 2 çocuk babası olan Kıdemli Uzman Çavuş Ramazan Koçyiğit'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

CENAZESİ MEMLEKİTEN GÖNDERİLDİ

Kredi kartı borçlarını ödeyemediği için intihar eden uzman çavuşun cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'ne gönderildi.
Merkez Yüreğir İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Kıdemli Uzman Çavuş Ramazan Koçyiğit'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak görev yaptığı birliğine getirildi. Koçyiğit'in cenazesi, burada yapılan törenden sonra eşi Hülya Koçyiğit (27), 10 günlük bebekleri Beyza ve 5 yaşındaki oğlu Ahmet Can ile birlikte Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'ne gönderildi.
2 yıldır Adana'da görev yapan Kıdemli Uzman Çavuş Ramazan Koçyiğit'in cesedi, bu sabah Seyhan Baraj Gölü'ndeki Menderes Adası'nda bulunmuş ve üzerinden kredi kartları borcu yüzünden intihar ettiğini belirten not çıkmıştı.

..
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 15:23:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?