5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Magandalar can aldı

Adana'da trafik magandaları tarafından dövülen bir kişi, evinin kapısı önünde yere yığılarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Yeni Sanayi Sitesi'nde iş makineleri bakım servisi bulunan 49 yaşındaki Halil İbrahim Köylüoğlu, dün akşam evini telefonla aradıktan sonra otomobiliyle iş yerinden ayrıldı. Köylüoğlu, Yeni Sanayi Sitesi'nden ayrıldıktan sonra yol verme meselesi yüzünden bir araç sürücüsüyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçtaki 5 kişi, Köylüoğlu'nu başına silah dayayıp tekme tokat dövdü. Şahısların olay yerinden ayrılmasından sonra Köylüoğlu, güçlükle kullandığı otomobiliyle tekrar iş yerine döndü. Burada, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı şahıslar tarafından dövüldüğünü söyleyen Köylüoğlu, arkadaşlarının teskin etmesinden sonra tekrar eve gitmek için yola çıktı. Bu sırada kızı Hilal Köylüoğlu (17) babasını telefonla arayarak neden geç kaldığını sordu. Köylüoğlu da, eve yaklaştığını belirterek yolda trafik magandalarının kendisini darp ettiğini söyledi.
Halil İbrahim Köylüoğlu, kızıyla telefonla konuştuktan sonra Mahfesığmaz Mahallesi, 80. Sokak, Özkıvanç Apartmanı numara 8/16'daki evine geldi. Köylüoğlu, kapı zilini çaldıktan sonra fenalaşarak yere yığıldı. Kapıyı açan eşi Yasemin, kızları Tuğçe ve Hilal, Köylüoğlu'nu yerde kendinden geçmiş halde buldu. Ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan Köylüoğlu'nun öldüğü anlaşıldı.
Köylüoğlu'nun cesedi, Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Burada yapılan otopsiden sonra ailesine teslim edilen Köylüoğlu'nun cenazesi evine, oradan da merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Köylüoğlu Köyü'ne götürülerek toprağa verildi.
Kardeşinin hiç bir hasmı bulunmadığını söyleyen ağabey Mehmet Köylüoğlu, "Evine giderken yolda tartıştığı 5 kişi tarafından başına silah dayanarak dövülmüş. Alnında morluk vardı. Şahısların ismini bilmediği gibi aracın plakasını da alamamış. Evine gelip zile bastığında ise olduğu yere düşmüş" dedi.
Halil İbrahim Köylüoğlu'nun kesin ölüm sebebinin otopsiden sonra belli olacağı, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.
..
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2005 Salı 17:23:12
Güncelleme :29 Kasım 2005 Salı 17:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?