5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Öfke ile kızgınlık yine kan akıttı

Adana'da bir kişi, birlikte yaşadığı Moldova uyruklu kadının ağabeyini, kendisini evden kovduğu gerekçesiyle silahla yaraladı.Olay, gece saat 01.30 sularında, merkez Seyhan İlçesi, Kurtuluş Mahallesi'ndeki Baysan Sitesi'nde meydana geldi. Moldava uyruklu Bandolac Yenadi , Adana'da yaşayan 1 çocuk annesi olan kız kardeşi Lillia Şen'i  ziyaret etmek için Türkiye'ye geldi. Kız kardeşi Lilia Şen, birlikte yaşadığı Türk genci 23 yaşındaki Mustafa Keskin ile ağabeyi Yenadi'yi tanıştırdı. Birlikte eğlenip yemek yiyen grupta, Yenadi bir süre sonra Keskin'in kız kardeşine yönelik tavırlarına sinirlenerek, Keskin'den evden gitmesini istedi.

Kovulmayı içine sindiremeyen Mustafa Keskin ise kapıyı kapatmak isteyen Yenadi'ye üzerinde taşıdığı silahla rasgele ateş etti. 6 mermiden 1'i karın boşluğuna isabet ederek yaralanan Yenadi, Adana Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis, olayın ardından Keskin'İ apartmanın önüne park ettiği otomobilinin yanında yakalandı. Gözaltına alınan Keskin, sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Olayda kullanılan silah ise başka bir otomobilinin lastiğinin altına gizlenmiş olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2005 Cuma 11:42:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?