5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Pompalı ve satırlı kavga: 5 yaralı

Adana Emniyet Müdürlüğü yanında meydana gelen pompalı tüfek, satırlı, sopalı kavgada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan İlçesi, Meydan-Yeşilyuva Mahalleleri ile Bakımyurdu Caddesi arasında bulunan ve Adana Emniyet Müdürlüğü binasının 100 metre yakınında meydana geldi. Aralarında bulunan eski bir husumetten dolayı tartışan 2 aile arasında kavga çıktı. Polis olay yerinde gözaltına aldığı şahısları polis aracına bindirdi. Bu sırada karşı taraftan bir kişi, araçtaki şahıslara satırla saldırdı. Aracın camını kıran şahıs, polis tarafından güçlükle etkisiz hale getirildi.

Pompalı tüfek, satır ve sopaların kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. Saçma, darp ve bıçak sonucu yaralanan şahıslar kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı. Polis ekipleri kavgaya karışan tarafları gözaltına aldı.

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 20:29:03
Güncelleme :29 Eylül 2005 Perşembe 20:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FIRAT ÖZ IP: 81.215.192.xxx Tarih : 30.09.2005 09:31:44
ŞUAN İSTANBULDA HEM OKUYOR HEM ÇALIŞIYORUM. KAVGA OLAN YER EVİMİN YANI. ÇOK ÜZÜLDÜM. BİZİM ORALARIN KADERİ Mİ BU ? ORADAKİ GENÇLER EĞİTİMLE İLGİLENMİYOR KİTAP OKUMUYOR DAİMA KÖTÜ ŞEYLERE ÖZENİYOR ÖZENDİRİLİYORLAR. BUNA YETKİLİLER DEĞİL BİREYLER AİLELER Bİ ÇARE OLMALI ARTIK.